Stoofvlees salade

Onze stoofvlees salade is een heerlijke aardappelsalade met 2 ster Beter Leven keurmerk rundvlees, ui en wortel. Heerlijk voor tijdens de wintermaanden!
Kies je retailer
Westland Salades heeft nu ook iets nieuws: de Hollandse stoofvlees salade. Een heerlijke aardappelsalade met 2 ster Beter Leven keurmerk rundvlees, ui en wortel. Heerlijk als bijgerecht naast langzaam gegaarde rodekool met appeltjes en kaneel!

De koude wintermaanden komen er weer aan. Samen met je gezin, familie, en vrienden ga je gezellig samen eten met de openhaard en kaarsjes aan. Ook komt de kerst tijd dichterbij en kijkt iedereen uit naar de gezellige kerst dagen. Tijdens deze diners samen zijn de Hollandse bijgerechten van Westland Salades onmisbaar! Een echte toevoeging naast alle winterse gerechten.

Bij Westland Salades geloven we in kwaliteit. Wij besteden veel aandacht aan het sorteren van de beste ingrediënten en dat proef je! Daarnaast vinden we vakmanschap heel belangrijk en investeren we hier samen met onze mensen veel tijd in. Dat heeft ons groot gemaakt. En die kwaliteit blijven we hoog houden.
Een moment geduld aub..