Zalm schotel

Zalm schotel

Onze zalm schotel wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerde aardappelen, ASC-gecertificeerde zalm, en een mix van knapperige groenten zoals wortel, ui, en augurk. Perfect om te delen!
Kies je retailer
De zalm schotel van Westland salades is een ambachtelijk en vers bereide salade met ASC-gecertificeerde zalm die heerlijk is om samen te delen.

Sinds 1969 maakt Westland Salades met veel vakmanschap en een flinke dosis nuchterheid de lekkerste en meest smeuïge salades op aardappelbasis. Beter bekend als het oudhollandse slaatje. Al jaren is Westland Salades een begrip, van generatie op generatie. De ambachtelijke recepturen en specifieke bereiding geven onze producten die unieke Westland-smaak. En daar zijn we trots op!

Bij Westland Salades geloven we in kwaliteit. Wij besteden veel aandacht aan het sorteren van de beste ingrediënten en dat proef je! Daarnaast vinden we vakmanschap heel belangrijk en investeren we hier samen met onze mensen veel tijd in. Dat heeft ons groot gemaakt. En die kwaliteit blijven we hoog houden. 

De zalm schotel wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerde aardappelen, ASC-gecertificeerde zalm, en een mix van knapperige groenten zoals wortel, ui, en augurk. Het is perfect om samen van te genieten naast de maaltijd, op een normale dag, of als een feestelijke traktatie tijdens de feestdagen!
Een moment geduld aub..